Skicka ut om samtycke till dina prenumeranter
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du vill skicka ut ett mail för att be dina prenumeranter om deras samtycke, kan du enkelt göra det genom att använda länken ##gdpr_consent##.

Du kan använda länken i en mening eller i en knapp. Du hittar även länken under ”Link list”.

När dina mottagare klickar på länken kommer e-postadressen flyttas till en ny lista som kommer att ha samma namn som listan du skickade till, men i slutet kommer det att stå (GDPR Secure).