Kontakter
Få fler prenumeranter
Samla prenumeranter med hjälp av WordPress plugin
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Med Get a Newsletters WordPress plugin kan du enkelt få fler personer att prenumerera på ditt nyhetsbrev. Utan att du behöver importera eller vara inloggad i verktyget. Det enda du behöver göra att lägga till ett formulär på din hemsida och vänta på att prenumeranterna rullar in.

Steg 1: Lägg till Get a Newsletters Plugin

För att lägga till Get a Newsletter pluginet, följ nedan steg:

1. Logga in på din hemsida.

2. Klicka på "Tillägg" > "Lägg till Nytt” och sök sedan på getanewsletter.

3. Klicka på "Installera nu"

4. Klicka på "Aktivera"

När pluginet är aktiverat, så kommer du till sidan för alla tillägg som du har installerat. Du ska även i den vänstra menyn se Get a Newsletter.

Första gången som du ska lägga till ett formulär behöver du en API-nyckel. Du skapar en API-nyckel inne i Get a Newsletter-verktyget genom att klicka på profil-ikonen längst till höger “Profil” > "API" > "Skapa API token".

När API-nyckeln är skapad så ska du kopiera det som står under "Kopiera API token".

När du har API-nyckeln, följ nedan steg för att koppla ditt konto hos Get a Newsletter med din hemsida.

1. Klicka på ”Get a Newsletter” (som du hittar i vänstra menyn)

2. Klistra in API nyckeln som du hade kopierat från verktyget
    (du behöver bara göra detta en gång)

När du har klistrat in API-nyckeln kommer du till en sida med de formulär som finns. På denna sida kan du redigera eller skapa nya formulär.

Steg 2: Lägg till formulär på hemsidan

När du har lagt till pluginet och kopierat API nyckeln kan du skapa och lägga till formulär på hemsidan.

För att lägga till ett formulär, följ nedan steg:

1. Klicka på ”Utseende” > "Widgetar"

2. Under Tillgängliga Widgetar letar du upp widgeten för Get a Newsletter.

3. När du hittar widgeten drar du sedan widgeten till dit du önskar ha formuläret.

4. Du kan sedan välja rubrik, vilken lista prenumeranten ska hamna på och vad som ska stå på knappen för att anmäla sig.

5. Klicka på "Spara"

Grymt jobbat. Nu borde du se formuläret på din hemsida.