Hantera en obligatorisk länk
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Länkar för att ”Visa webbläsare” och ”Avsluta prenumeration” är obligatoriska länkar. Du kan enkelt lägga till eller ändra texten för en obligatorisk länk.

Lägg till en obligatorisk länk

1. Gå till utskicket som du vill lägga till länkar för

2. Klicka på pennan för att redigera ett text block. Eller dra in ett nytt text block

3. Skriv den texten som du vill ha och markera den.

4. Klicka på länksymbolen (🔗)

5. I dialogrutan klickar du på link list och väljer länken som saknas

6. Klicka på ”OK” för att lägga till länken i nyhetsbrevet.

Ändra texten för en obligatorisk länk

1. Gå till utskicket som du vill lägga till länkar för

2. Klicka på pennan för att redigera  text blocket där länken finns.

3. Markera den nuvarande texten för länken.

4. Klicka på länksymbolen (🔗)

5. Skriv den nya text i fältet "Text att visa"

6. Klicka på ”OK” för att ändra texten för länken i nyhetsbrevet.