Skapa och skicka nyhetsbrev
Hur du kan använda blockeditorn
Lägg till din e-postdress eller telefonnummer i nyhetsbrevet
Lägg till din e-postdress eller telefonnummer i nyhetsbrevet
Emma avatar
Skrivet av Emma
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan enkelt i ditt nyhetsbrev lägga till din e-postadress eller telefonummer. Så att dina läsare kan skicka ett mail eller ringa till dig.

Skriv "Mailto:(din e-postadress)" i url fältet, för att kunden ska få upp sin inkorg och ett nytt mail.

Om du vill lägga till ämne för mailet kan du lägga till - "? subject=(ämne)"

Om du även vill lägga till texten i mailet kan du lägga till -"?body= (text)"

För att kunden ska med ett klick ska kunna ringa till dig - skriv "Tel:(ditt telefonummer)". Du kan skriva ditt telefonummer i vilket format som helst.