Skicka till nytillkomna prenumeranter
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det går utmärkt att skicka ut ett nyhetsbrev till enbart de nytillkomna prenumeranterna.

Om du går till rapporten, för utskicket som du vill skicka ut,  kan du under "Verktyg" välja skicka nyhetsbrevet till nytillkomna prenumeranter.

Denna funktion kan du använda om och om igen om du skulle vilja, de som tidigare har fått nyhetsbrevet får det inte igen.

Steg-för-steg

1. Gå till fliken ”Rapporter

2. Klicka på utskicket som du vill ska gå iväg till nytillkomna prenumeranter

3. Klicka på knappen ”Verktyg

4. Välj ”Skicka till nytillkomna prenumeranter

Grymt jobbat, du har nu skickat ut ditt nyhetsbrev till dina nytillkomna prenumeranter.