Så lägger du till ett attribut
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För- och efternamn är exempel på så kallade attribut som kan göra ditt nyhetsbrev mer personligt. Vi har listat några saker som kan vara bra att veta innan du kommit igång.

Innan du börjar

• Attribut fungerar bara när du gör ett skarpt utskick och om fältet för det specifika attributet är ifyllt.

• Om du vill lägga till attribut för flera kontakter är det enklast att importera kontakterna på nytt, tillsammans med sina attribut. Du gör det då i samband med att du berättar vilken kolumn som innehåller e-postadress, förnamn och efternamn, mot slutet av din import.

Lägg till ett attribut

För att skapa ett attribut kan du följa de här stegen:

1. Gå till ”Kontakter” > ”Attribut

2. Klicka på ”Lägg till attribut”.

3. Skriv ett valfritt namn för attributet som du vill skapa.

4. Klicka på ”Spara och återvänd” när du känner dig klar.

Under ”Kod att använda i utskick” ser du koden som du kan använda i ditt utskick för att informationen i fältet för attributet ska synas hos mottagaren, förutsatt att fältet för det specifika attributet är ifyllt.