Hem  ›  2. Utskick  ›  Vilka e-postklienter stödjer er blockeditor?

Vilka e-postklienter stödjer er blockeditor?

Taggar: , , , ,

Olika e-postprogram tolkar ditt nyhetsbrev olika vilket gör att utseendet på ditt nyhetsbrev kan skilja mellan olika tillverkare. Vårt mål med block editorn är att du inte ska behöva tänka på hur nyhetsbrevet ser ut hos mottagaren. Vi har därför testat våra olika mallar och layouter noga i de samtliga större e-postklienter och mobiltelefoner, används av över 99% av mottagarna och kan garanterar att ditt nyhetsbrev ser ut exakt som det gör i blockeditorn i följande e-postprogram:

E-postklienter som stöds:

• AOL Mail  (IE & Firefox)
  • Apple Mail 4
  • Apple Mail 5
  • Gmail  (IE & Firefox)
  • Hotmail  (IE & Firefox)
  • Lotus Notes 8.5
  • Lotus Notes 8
  • Outlook 2010
  • Outlook 2007
  • Outlook 2003
  • Outlook 2002/XP
  • Outlook 2000
  • Thunderbird 3
  • Thunderbird 10
  • Yahoo! (IE & Firefox)

Mobiltelefoner som stöds:

• Android 2.2
  • iPhone 3GS  iOS 4
  • iPhone 4S  iOS 5
  • iPad 2  iOS 4
  • Windows Phone 7

Övriga e-postprogram och mobiltelefoner kan tolka nyhetsbrevet lite annorlunda och göra att det inte riktigt ser exakt likadant ut även om vi har gjort allt vi kan för att minimera riskerna.