Dela mitt nyhetsbrev
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du har skickat ett nyhetsbrev kan du vilja dela nyhetsbrev på sociala medier, besökare på hemsidan, personer som inte fanns med på listan och så vidare. Det finns lite olika sätt att dela ditt nyhetsbrev: sociala medier, skicka till nytillkomna prenumeranter eller kollegor.

I den här artikeln får du reda på hur du kan dela dina nyhetsbrev.

Hur kan jag dela ett skickat nyhetsbrev?

Följ nedan steg, om du vill dela ett nyhetsbrev som är skickat.

1. Gå till “Rapporter

2. Klicka på ämnesraden till nyhetsbrevet som du vill dela.

3. Klicka på “Dela” och välj den kanal som du vill dela nyhetsbrevet med.

Hur kan jag ändrar bild och text när jag delar på sociala medier?

Precis när du har skickat ett mejl kan du ändra vilken bild och text som syns när du delar. Klicka på pennan till höger om förhandsgranskningen för att ändra text eller bild.

När du har klickat på pennan till höger kan du:

• Välja vilken bild från nyhetsbrevet som ska visas när du delar

• Skriva om rubriken

• Skriv en beskrivning

När du är klar med dina ändringar, klicka på “Spara”.

När du är redo att dela, klicka på den kanal som du vill dela ditt nyhetsbrev på.

Dela nyhetsbrev med nytillkomna prenumeranter

Om du precis, eller för ett tag sedan, har skickat ut ett nyhetsbrev och du får in nya prenumeranter kan du enkelt skicka samma nyhetsbrev till dem genom att följa nedan steg:

1. Gå till “Rapporter”

2. Klicka på ämnesraden till nyhetsbrevet som du vill skicka

3. Klicka på “Verktyg” > “Dela nyhetsbrev med nytillkomna prenumeranter

Nyhetsbrevet kommer då skickas ut till alla prenumeranter som har kommit in efter att du har skickat ditt mejl.

Dela länken till nyhetsbrev

Om du precis, eller för ett tag sedan, har skickat ut ett nyhetsbrev och du får in nya prenumeranter kan du enkelt skicka samma nyhetsbrev till dem genom att följa nedan steg:

1. Gå till “Rapporter”

2. Klicka på ämnesraden till nyhetsbrevet som du vill skicka

3. Klicka på “Dela” > “Länk för att dela nyhetsbrevet online

Du får då en länk som du kan lägga in på er hemsidan, ha med i din e-postsignatur eller skicka till en kollega. Vad du kan göra med länken är det endast din fantasi som sätter ett stopp.