Lägg till en video
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I denna artikel får du läsa om hur du kan lägga till en video i ditt nyhetsbrev.

Innan du börjar:

• Din video behöver ligga på YouTube.

• Video kan inte spelas upp i alla e-postklienter, därför hämtas omslagsbilden till videon och länkar vidare till YouTube.

Lägg till en video:

För att lägga till en video i ditt nyhetsbrev, följ nedan steg:

1. Dra och släpp video blocket där du vill placera videon i nyhetsbrevet.

2. Kopiera länken för videon från Youtube

3. Klistra in länken från YouTube och klicka på “Lägg till”

4. Om du vill, ändra placering och storlek på videon.

5. När du är klar, klicka på “Spara och återvänd

När personen sedan klickar på på bilden, när du har skickat ut ditt nyhetsbrev, kommer de komma direkt till YouTube och din video. På så sätt kan du se hur många som faktiskt har tittat på din video, i den detaljerade rapporten för nyhetsbrevet.

Hämta länk från YouTube:

För att hämta länken till din Youtube video, följ nedan steg:

1. Sök fram eller gå till den videon som du vill dela.

2. Klicka dig in på videon som du vill dela.

3. Klicka på ”Dela” och sedan kopiera (längst till höger vid länkfältet).

Ett annat sätt att hämta länken är att:

1. Klicka på “Dina videos” (syns i menyn till vänster när du är inloggad på ditt konto).

2. Sök eller scrolla efter videon.

3. Om du söker och klickar på videon kommer du se länken till höger under omslagsbilden.

4. Om du scrollar kan du ställa dig muspekaren på videon och klicka på de tre prickarna och sedan välja “Delningsbar länk”.