Mitt konto
Ändra uppgifter på framtida fakturor
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan när som helst ändra dina uppgifter för fakturor, förändringen kommer kunna ses på din nästa faktura.

Så ändrar du dina uppgifter

För att ändra uppgifterna, följ de här stegen.

1. Gå till "Mitt konto" > "Mina uppgifter" > "Kontoägare"

2. Om du har/eller vill ha en separat adress - gå ner till "Fakturainställningar".

3. Redigera fälten som du vill ändra.

4. När du är klar, klicka på "Spara kontoägare"
    - eller om du har separat adress "Spara fakturainställningar".

Behöver du ändra informationen på en ställd faktura?

Inga problem - om fakturan inte är betald kan du gå in och ändra uppgifterna och sedan kontakta oss. Så hjälper vi dig med att kreditera fakturan och skapa en ny.