Mitt konto
Avsluta ditt konto
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du inte längre är i behov av vår tjänst, kan det vara bra att avsluta ditt konto, så att känslig information inte sparas längre än nödvändigt.

Innan du avslutar ditt konto

Här är ett par saker som är bra att veta innan du sätter igång.

• Om du vill spara information från ditt konto, är det viktigt att du exporterar den, innan  kontot avslutas eller raderas.

• Ett avslutat/raderat konto kan tyvärr inte återskapas efter att det tagits bort. Detta gäller för all den data som tillhör ditt konto, såsom dina kontakter, mallar och rapporter.

Så avslutar du ditt konto

För att avsluta eller radera ditt konto, följer du de här stegen.

1. Gå till "Mitt konto"  > "Konto".

2. Klicka på "Radera konto

3. Svara på frågan om varför du önskar avsluta ditt konto. Klicka sedan på "Fortsätt".

4. Klicka på "Radera mitt konto"

5. Bekräfta att du vill avsluta ditt konto.

Ditt konto, och all den data som tillhör konto, kommer nu raderas från vårt system.