Kontakter
Få fler prenumeranter
Skapa ett prenumerationsformulär
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Med ett prenumerationsformulär fångar du enkelt upp besökare på din hemsida. Med hjälp av en rabattkod kan du dessutom göra det till ett oemotståndligt erbjudande som gör att fler anmäler sig direkt för att få ditt nyhetsbrev.

I den här artikeln får du lära dig hur du skapar ett prenumerationsformulär.

Innan du börjar

• HTML-koden och länken till formuläret blir tillgängligt först när all information är ifylld.

• Namnet på formuläret kommer inte att visas för dina prenumeranter.

• Listans namn visas för dina prenumeranter, så tänk på att ge den ett tydligt namn som du kan stå för.

Så skapar du ett prenumerationsformulär

1. Gå till “Kontakter” > “Formulär” > “Lägg till formulär”.

2. Fyll i namnet på ditt prenumerationsformulär.

3. Kryssa för de fält som du vill att potentiella kunder ska fylla i, när de anmäler sig för ditt nyhetsbrev.

4. Välj vilken lista dina nya prenumeranter ska hamna på, efter att de bekräftat sin prenumeration.

5. Fyll i vilken avsändare du vill att bekräftelsemailet ska skickas från.

6. Klicka på "Visa avancerade inställningar".

7. Nu kan du redigera bekräftelsemailet och lägga till en "Tack för din prenumeration-länk"

8. Klicka på “Spara” och få tillgång till kod och länk.

Högst upp på sidan hittar du nu en html-kod tillsammans med en länk, som du kan kopiera och använda på din hemsida eller annan webbplats där du vill placera formulären.