Hem  ›  5. Övrigt  ›  Senaste uppdateringarna på Get a Newsletter

Senaste uppdateringarna på Get a Newsletter

Vi jobbar löpande med att förbättra Get a Newsletter, här nedan kan du se vilka uppdateringar vi gjort den senaste tiden.

2014-12-18 Lansering månadsbetalningar. (blogpost)
2014-10-06 Lansering av det nya gränssnittet. (blogpost)
2014-05-26 Förbättringar i blockeditor. (blogpost)
2013-05-20 Lansering av mobilanpassade mallar- responsiva mallar. (blogpost)
2013-04-26 Lansering av en ny webbsida där du snabbt och enkelt kan se status för driften. (blogpost)
2013-03-11 Nytt och förbättrat gränssnitt i verktyget där vi b.la. infört ny header och nya knappar samt avlägsnat överflödig text. (blogpost)
2013-03-04 Uppdaterat bildhanteraren. Nu med ny och förbättrad sökning samt möjlighet att ladda upp flera bilder samtidigt. (bloggpost)
2013-02-07 Helt ny bildhanterare. Förbättrad uppladdning och helt ny design. (bloggpost)
2012-11-05 Ny hemsida lanserad. Förbättrad blogg och en helt ny sida för funktioner. (hemsida)
2012-07-10 Blockeditorn uppdaterades med block för tre kolumner och möjligheten att justera storleken på bilder i block med två eller fler kolumner. (bloggpost)
2012-07-09 Genom att märka länkarna kan man nu se vilken trafik som kommer från nyhetsbreven i Google Analytics (bloggpost)
2012-06-27 Möjligt att justera färg och storlekar i textblocken i Blockeditorn. (bloggpost)
2012-06-21 Blockeditorn har fått stöd för flera layouter och mallar, både egna och specialtillverkade av oss. (bloggpost)
2012-04-26 Blockeditorn skrevs om från grunden för att få bort så många buggar som möjligt samt förenkla vidare utveckling. Vi har nu bland annat möjlighet att skapa anpassade block per användare. (bloggpost)
2012-03-23 Funktion för att låta dina mottagare tipsa sina vänner om ditt nyhetsbrev. (bloggpost)
2012-02-22 Förbättrad rapport för ditt nyhetsbrev, bland annat möjligt att se vilka som inte har öppnat ett nyhetsbrev. (bloggpost)
2011-11-22 Stöd för att uppdatera en kontakts attribut via vårt API
2011-10-10 Vi jobbar intensivt med systemen bakom tjänsten för att förenkla administrationen och göra det enklare att hjälpa våra användare
2011-08-30 Hårdvaran bakom tjänsten uppdaterad (bloggpost)
2011-08-01 Menyn har blivit uppdaterad för att underlätta navigeringen. Det är möjligt för oss att skicka meddelanden och information till våra användare direkt i verktyget (bloggpost)
2011-05-24 Snabbare och enklare kontakthantering (bloggpost)
2011-04-27 Första versionen av blockeditorn lanseras (bloggpost)
2011-02-09 Plugin för WordPress förenkla insamlandet av nya prenumeranter (bloggpost)
2011-02-09 Möjligt att se information om genererad provision via partnerprogrammet direkt i verktyget. (bloggpost)