Hem  ›  0. Guider  ›  Redigera attribut – Genomgång

Redigera attribut – Genomgång

Taggar: , ,

På sidan ”Redigera attribut” kan du ändra attributets namn. Attributets kod kan du däremot inte påverka (för att inte förstöra om du väljer att skicka ett gammalt utskick på nytt, där du har använt attributet).

Attribut-redigera

Attribut/Attributnamn

Här fyller du i det namn du vill att attributet ska ha.

Attribut-Name

Nästa steg – spara

När du är klar klickar du på ”Spara attribut” så kommer du tillbaka till attributöversikten.

Attribut-NameSpara

Verktyg/radera

Det enda verktyg som finns för ett attribut är att radera det. När du raderar ett attribut försvinner all information som hör till det attributet i kontakterna (företagetsnamnet, medlemsnivån eller vilket attribut du nu väljer att radera).

Attribut-Radera

Innan informationen tas bort får du en varning:

Radera Attribut

Vill du inte ta bort attributet så går du bakåt i historiken eller går till någon annan sida bara.