Hem  ›  6. Partner  ›  Partner: Tipsa om Get a Newsletter till en vän eller kund

Partner: Tipsa om Get a Newsletter till en vän eller kund

På Get a Newsletter är vi alltid intresserade av samarbeten som gynnar alla parter. Därför har vi utvecklat ett partnerprogram där du som kund kan tjänta upp till 20% på att rekommendera oss till andra som du känner. I vårt partnerprogram får du betalt för varje person du tipsat som registrerar ett gratiskonto eller tecknar ett betalkonto hos oss. Notera att du får 20 % i partnerprovison för de kunder som registrerar ett betalkonto hos oss, väljer dessa att förnya sitt abonnemang så får du ytterligare 20 % för nästkommande period o.s.v.

Här följer en guide som klargör de steg du måste ta för att gå med i vårt partnerprogram.

1.  Gå till sidan för annonser & länkar, du finner den under Mitt konto > Partnerinformation > Annonser och länkar i verktyget.

länkar

2. Under rubriken Textannonser hittar du din personliga partnerlänk. Markera och kopiera den.

textannonser

3. Klistra in länken i t.ex. ett e-postmeddelande där du skriver något informativt om Get a Newsletter och be kunden klicka på URL-länken som är infogad i mailet. Klicka på skicka.

Mail

Därefter är det upp till kunden eller din vän att registrera ett konto hos oss, väljer kunden/vännen att skapa en registrering för ett betalkonto via URL-adressen du angivit så får du automatiskt 20 % i provision. Kopplingen sker via en länkning till vårt system från den URL-adress du angett till din kund/vän.