Hem  ›  6. Partner  ›  Partner: Tipsa om Get a Newsletter på Facebook/Twitter

Partner: Tipsa om Get a Newsletter på Facebook/Twitter

Taggar: , , , , ,

Här följer en guide som klargör de steg du måste ta för att inkludera din partnerlänk när du tipsar om Get a Newsletter på Facebook eller Twitter och samtidigt erhålla din partnerprovision.

1. Gå till sidan för annonser & länkar, du finner den under Mitt konto > Partnerinformation > Annonser och länkar i verktyget.

2. Under rubriken Textannonser hittar du din personliga partnerlänk. Markera och kopiera den.

textannonser

3. Logga in på din Facebook-sida och klistra in länken i ditt statusfönster. Skriv något om Get a Newsletter som du tror kan få dina vänner nyfikna och intresserade av att veta mer. Klistra in din länk och klicka på Skicka/Post.

facebook

Gå till din Twitter-sida och klicka för att skriva en ny tweet. Skriv kort om Get a Newsletter och klistra in din partnerlänk. Klicka på Tweeta/Tweet och du är igång!

Twitter