Hem  ›  6. Partner  ›  Partner: Tipsa om Get a Newsletter i ditt nyhetsbrev

Partner: Tipsa om Get a Newsletter i ditt nyhetsbrev

Taggar: , , , ,

Här följer en guide som klargör de steg du måste ta för att inkludera annonser och länkar i ditt nyhetsbrev och samtidigt erhålla din partnerprovision.

1. Skapa ett nytt utskick via blockeditorn. Detta gör du under Utskick > Lägg till utskick i verktyget. Välj att skapa utifrån en av dina egna mallar eller att skapa från standardmall och gå vidare in i blockeditorn.

2. Under rubriken Special längst ner bland blocken till vänster hittar du annonsblocket. Ta tag i blocket med muspekaren och dra ut och släpp det på ett lämpligt ställe i nyhetsbrevet.

move-banner

3. Välj bland annonserna i rullistan och klicka på spara. Annonserna är automatiskt kopplade till din partnerlänk.

select-banner

På detta vis får du ut information om Get a Newsletter i dina nyhetsbrev och kan börja tjäna pengar direkt!