Hem  ›  6. Partner  ›  Partner: Tipsa om Get a Newsletter i blogginlägg

Partner: Tipsa om Get a Newsletter i blogginlägg

Taggar: , , , , , , ,

Här följer en guide som klargör de steg du måste ta för att inkludera annonser och länkar i ett blogginlägg och samtidigt erhålla din partnerprovision.

1. Gå till sidan för annonser & länkar, du finner den under Mitt konto > Partnerinformation > Annonser och länkar i verktyget.

2. Leta upp en annons som du tycker passar din målgrupp och ditt blogginlägg. Klicka på ”Visa/dölj annonskod” och kopiera sedan koden. Du kan även nöja dig med att endast kopiera din partnerlänk som ligger högst upp på sidan och lägga in den som en vanlig länk i blogginlägget.

blogg

3. Gå till din webbplats/bloggportal och klistra in koden i redigeringsrutan för ditt inlägg. Tänk på att du måste vara i HTML-läge när du klistrar in koden för annonsen men för din partnerlänk räcker det med att lägga in den som en vanlig länk. Om du förhandsgranskar ska annonsen synas, precis som i exemplet nedan.

På detta vis får du ut information om Get a Newsletter i dina blogginlägg och kan börja tjäna pengar direkt!

banner