Hem  ›  4. Mitt konto  ›  När återställs min kontobalans?

När återställs min kontobalans?

Taggar: ,

Ett konto på Get a Newsletter går att använda så länge du själv vill och har du ett betalkonto hos oss så har du en viss mängd utskick att nyttja månadsvis, beroende på kontonivå. Månaden räknas från den dagen en beställning lags in, vilket innebär att det kan skilja på dagar och datum då kontobalansen uppdateras. T.ex om en kund uppgraderat till Get a Newsletters Bronze-konto den 12 september så har denne 10.000 mailutskick att nyttja fram till den 12 oktober då kontot uppdateras och fylls på nytt med 10.000 utskick alt. att man väljer datum för när kontot ska startas och utgår från det datumet.

Notera att man inte kan ”spara” eller överföra utskick från en månad till en annan utan det istället nollställs månadsvis.