Hem  ›  0. Guider  ›  Lägg till utskick – Genomgång

Lägg till utskick – Genomgång

Taggar: , ,

I ”Skapa ett nytt utskick” väljer du om du vill skriva utskicket helt från början, eller om vill ha hjälp på traven.

Skapa ett helt nytt utskick med blockeditorn

Vill du göra det väldigt enkelt för dig så väljer du vår blockeditor där du kan välja bland våra standardmallar och mobilanpassade mallar. Du kommer då till en editor som baserar sig på block som du drar och släpper, hela editorn är uppbyggd för att göra det väldigt enkelt att få ett stilrent nyhetsbrev som fungerar helt utan problem i de vanligaste e-postprogrammen. Ta gärna en titt på instruktionsvideon du hittar inne i editorn.

Utskick-mallar

Skapa ett helt nytt utskick från grunden

Vill du skapa utskicket utan hjälp väljer du ”Skapa ett helt nytt utskick från grunden”. Du kommer då till en editor som påminner om ett ordbehandlingsprogram, där du kan skriva text, ändra storlek på den, infoga bilder, göra rubriker m.m.

Mallar-tomt

Skapa ett utskick baserat på en av dina egna mallar

Om du redan har förberett en mall som du vill använda så väljer du ”Skapa ett utskick baserat på en av dina egna mallar”. Mallar skapar du i fliken ”Mallar”.

Mallar-egen mall

Skapa ett utskick med vår avancerade blockeditor

För dig som är duktig på HTML och har ett öga för bild och färg så erbjuder vi dig möjligheten att redigera dina nyhetsbrev i vår avancerade blockeditor. Där har du större utrymme för flexibelt och kreativt skapande. Du hittar länken till vår avancerade redigerare under kolumnen som innehåller standard- och mobilanpassade utskick.

Blockeditor-avancerad redigering

Skapa ett utskick med vår guide

Om du vill slippa pillet med att skapa ett snyggt nyhetsbrev och istället fokusera på innehållet så väljer du ”Skapa ett utskick med vår guide”. Då guidar vi dig genom en två-stegsprocess där du först får välja utseende och bakgrundsfärg, sedan lägger vi in dessa i editorn, där du kan fylla på med den text och de bilder du vill ha.

Avancerad editor-guide

Vill du lära dig mer om hur man arbetar i vår avancerade redigerare? Läs då vår artikel ”Redigera utskick (TinyMCE) – Genomgång