Hem  ›  0. Guider  ›  Lägg till mall – Genomgång

Lägg till mall – Genomgång

Taggar: ,

På sidan ”Skapa ny mall” väljer du om du vill skapa en standardmall eller en mobilanpassad mall, du kan även välja att skapa mallen helt från början, eller om du vill ha hjälp på traven. Vi erbjuder flera olika typer av mallar som du kan inspireras av för att skapa nyhetsbrev.

Mall-skapa

Skapa en helt ny mall från grunden i vår avancerade redigerare

Vill du skapa mallen utan hjälp så klickar du på ”avancerad redigering” som finns som ett alternativ nedanför våra standardmallar och mobilanpassade mallar. Du kommer då till en editor som påminner om ett ordbehandlingsprogram (precis som när du skapar ett utskick), där du kan skriva text, ändra storlek på den, infoga bilder, göra rubriker m.m.

mallar-avancerad

Skapa en mall med vår guide

Om du vill slippa pillet med att skapa en snygg mall och istället vill fokusera på innehållet så väljer du ”Skapa en mall med vår guide”. Då guidar vi dig genom en två-stegsprocess där du först får välja utseende och färg och sedan lägger vi in dessa i editorn, där du kan fylla på med den text och de bilder du vill ha. Vill du lära dig mer om du man skapar en mall med hjälp av vår guide så kan du läsa artikeln ”Skapa ett nytt utskick med vår utskicksguide – Genomgång

mallar-guide