Hem  ›  1. Kontakter  ›  Prenumerationer  ›  Kopiera prenumeranter från en lista till en annan

Kopiera prenumeranter från en lista till en annan

Taggar:

I den här artikeln beskriver vi hur du kopierar prenumeranter från en lista till en annan.

Det första du måste göra är att skapa den nya listan som du vill importerna kontakterna till. Detta gör du under ”Kontakter” > ”Listor”.

När listan är skapad går du in under ”Kontakter” > ”Prenumerationer”.

Filtrera
Klicka sedan på ”Sök och filtrera”, den gröna knappen uppe till höger.

Filtrera

Under rubriken ”Filtrera på lista” väljer du listan som du vill kopiera kontakter ifrån. I vårt fall är det Standardlista. Detta innebär att du filtrerar och enbart presenterar de kontakter som stämmer överens med sökkriteriet.

Kopiera
Nu är ditt filter korrekt inställt och du kan välja att kopiera kontakterna till en annan lista.

I menyn ”Verktyg” väljer du ”Kopiera” och ”alla prenumerationer i resultatet (sökning eller filtrering)”.

Klicka sedan på den lilla gröna pilen för att gå vidare och välja lista.

Kopiera

En dialogruta visas. Bekräfta ditt val genom att klicka på OK.

OK

Välj önskad lista och klicka sedan på ”fortsätt till sista steget”.

Sista steg

Klart! Din lista är nu kopierad. Du får information om hur många prenumeranter som kopierats, ifall det skulle vara så att du redan har vissa av befintliga prenumeranter i den befintliga listan. Systemet skapar aldrig dubletter.

summary