Hem  ›  2. Utskick  ›  Redigera nyhetsbrev  ›  Kan jag radera uppladdade bilder?

Kan jag radera uppladdade bilder?

Taggar:

Ja det kan du, men var försiktig med det. Om du raderar en bild som redan har använts i ett utskick så försvinner den från det utskicket – även om det redan har kommit fram till mottagaren (eftersom bilderna bara är länkade).

För att radera bilder:

1. Gå in på ett utkast och klicka på ”Lägg till bild”.
  2. Intill bilderna ser du en liten pil, klicka på den.
  3. Välj ”Radera bild” i menyn som kommer upp.

Du kan i dagsläget inte flytta bilder eller ta bort mappar som du skapat. Så vi rekommenderar att du skapar ett par lämpliga mappar och lägger bilderna där redan från början (t.ex. en mapp per år och i dem en undermapp för varje utskick, så bilr det lätt att hitta).