Hem  ›  4. Mitt konto  ›  Kan jag överföra en mall till ett annat konto?

Kan jag överföra en mall till ett annat konto?

Taggar: ,

Är man registrerad hos oss på Get a Newsletter får man ta del av spännande funktioner- oavsett vilket konto man tillhör- bland dem hör till att bygga upp mallar, som man även kan överföra från ett konto till ett annat. Detta gynnar våra kunder som använder Get a Newsletter för att bygga upp nyhetsbrev till en tredje part- deras egna kunder- eller om man har två separata konton. Detta sköter vi internt från våra system och det enda du behöver göra är att ge oss information om:

• Mall-skaparens egna e-postadress alt. UserID samt mall-mottagarens e-postadress alt. UserID.
  • Namn på mall som ska önskas överföras.

Notera att det är viktigt att man som Mall-skapare bör kopiera den tilldelade mallen innan överföringen sker då eventuella ändringar som görs av mall-mottagaren reflekteras i ursprungsmallen. En kopia av standardmallen kan ändras och raderas av mall-skaparen utan att det reflekterar på den överförda mallen hos mall-mottagaren.

Notis- En mall som inte kopierats innan överföring påverkas layout-mässigt vid eventuella ändringar och riskerar att raderas om mall-skaparen väljer att exkludera mallen från sitt Get a Newsletter konto.