Hem  ›  1. Kontakter  ›  Kontakter  ›  Kan jag importera e-postadresser från mitt Gmail-konto?

Kan jag importera e-postadresser från mitt Gmail-konto?

Taggar: ,

Du kan enkelt importera e-postadresser från Gmail genom att exportera dina kontakter. Gör enligt följande:

1. I Gmail, välj ”Kontakter” i menyn på högersidan.
    2. Välj sedan ”Exportera”, längst ut till höger.

Exportera kontakter, Gmail

1. Välj vilka kontakter du vill exportera och välj ”Outlook CSV-format (för import till Outlook eller annat program)” som exportformat.
    2. Klicka på ”Exportera”.

Exportera kontakter, Gmail

1. Klistra sedan in informationen i importen på Get a Newsletter och välj kolumnerna du vill importera i steg 2 och du har importerat dina kontakter från Gmail in i Get a Newsletter.