Hem  ›  2. Utskick  ›  Skicka nyhetsbrev  ›  Kan jag få prenumerationer skapade via ett formulär att bli bekräftade med en gång?

Kan jag få prenumerationer skapade via ett formulär att bli bekräftade med en gång?

Taggar: , , , ,

Det går genom att göra en egen koppling till vårt API, detta kräver dock vissa programmeringskunskaper. I övrigt går det inte utan vi rekommenderar istället att du tar tillfället i akt och hälsar prenumeranten välkommen med ett riktigt bra och personligt bekräftelsemail, detta mail kan du ändra under i inställningarna för respektive lista: gå till fliken ”Kontakter” och sedan underfliken ”Listor”, klicka på listnamnet och sedan på länken ”Ändra inställningarna för bekräftelsemailet” längst ned. Kom ihåg att spara listan när du är klar.

Listor-bekräftelse

Att använda sig av ett bekräftelsemail är också ett bra sätt att få korrekta mottagare. Risken finns nämligen att någon sitter och skriver in en mängd felaktiga e-postadresser eller e-postadresser som tillhör någon annan.