Hem  ›  4. Mitt konto  ›  Jag vill avsluta mitt konto, hur gör jag det?

Jag vill avsluta mitt konto, hur gör jag det?

Taggar:

Om du mot förmodan vill avsluta ditt konto på Get a Newsletter kan du enkelt göra det direkt i verktyget. Du hittar det under ”Mitt konto” och sedan ”Fakturor och kontoinformation” i menyn. Klicka på länken ”Radera kontot fullständigt” som finns i högerkolumen ”Kontoinformation”.

Du får gärna höra av dig till oss och tala om anledningen till avslutet, kanske det är något vi kunde gjort annorlunda?