Hem  ›  3. Rapporter  ›  Jag skickade ett nyhetsbrev men fick sedan en mängd nya prenumeranter, kan jag göra om utskicket till de nya?

Jag skickade ett nyhetsbrev men fick sedan en mängd nya prenumeranter, kan jag göra om utskicket till de nya?

Taggar: ,

Ja, det går utmärkt att skicka ut ett nyhetsbrev till enbart de nytillkomna prenumeranterna. Gå in på den detaljerade rapporten, under verktyg hittar du ”Skicka nyhetsbrevet till nytillkomna prenumeranter”. Klicka på den länken och nyhetsbrevet går ut till alla nytillkomna prenumeranter. Denna funktion kan du använda om och om igen om du skulle vilja, de som tidigare har fått nyhetsbrevet får det inte igen.

Videoinstruktion