Hem  ›  4. Mitt konto  ›  Hur uppgraderar jag mitt gratiskonto till ett betalkonto?

Hur uppgraderar jag mitt gratiskonto till ett betalkonto?

Taggar:

När du är inloggad i verktyget kan du enkelt uppgradera till betalversionen med ”Uppgradera ditt konto”-länken till höger på startsida och under fliken ”Mitt konto”. Alla prenumeranter, listor, rapporter och övrig information finns kvar. Samma sak gäller om du byter från ett betalkonto till ett gratiskonto eller om du uppgraderar från ett betalkonto till ett ännu större konto, all information finns kvar.