Hem  ›  2. Utskick  ›  Skicka nyhetsbrev  ›  Hur skapar jag ett redan skickat nyhetsbrev på nytt?

Hur skapar jag ett redan skickat nyhetsbrev på nytt?

Taggar: ,

För att skicka ett redan skickat nyhetsbrev på nytt kan du göra på ett par olika sätt:

• Gå till fliken ”Utskick” och gå ned till ”Skickade”, där hittar du verktyget ”Skapa ett nytt utkast baserat på detta utskick” (  ).

Eller…

• Gå till fliken ”Rapporter”, vid den aktuella rapporten hittar du verktyget ”Skapa ett nytt utskick baserat på detta” (  ).

Eller…

• Gå till fliken ”Rapporter” och in på den detaljerade rapportvisningen genom att klicka på rapportnamnet. Till höger, under verktyg, hittar du ”Skapa ett nytt utskick baserat på detta” (  ). Då får du upp ett utskick på nytt som är baserat på det som redan skickats iväg, detta skicka du iväg på nytt.

Oavsett vilket alternativ du väljer så skapas det ett utskick på nytt som är baserat på ett tidigare utskick.