Hem  ›  4. Mitt konto  ›  Hur länge är ett test-/gratiskonto aktivt?

Hur länge är ett test-/gratiskonto aktivt?

Taggar:

Ett gratiskonto på Get a Newsletter är helt gratis och går att använda så länge du själv vill. Du kan skicka upp till 100 mail per månad, vill du skicka fler mejl kan du enkelt uppgradera. 100 mail innebär att du t.ex. kan göra ett utskick till 100 mottagare eller två utskick till 50 mottagare.

Med jämna mellanrum rensar vi bort användare som inte varit inloggade på länge, men innan vi tar bort det så skickar vi ett e-postmeddelande till dig och frågar om du vill ha det kvar. Ibland behöver man kanske inte skicka nyhetsbrev så ofta men vill ändå ha kvar sitt konto, och det går alldeles utmärkt.