Hem  ›  1. Kontakter  ›  API & formulär  ›  Hur lägger jag upp en länk på hemsidan så att mina besökare kan prenumerera på mitt nyhetsbrev?

Hur lägger jag upp en länk på hemsidan så att mina besökare kan prenumerera på mitt nyhetsbrev?

Taggar: ,

För att lägga upp en prenumerationslänk:

1. Gå till fliken ”Kontakter”.
  2. Välj underfliken ”API och Formulär”.
  3. Klicka på länken ”Skapa prenumerationslänk” och följ instruktionerna på sidan.

Det går också att lägga upp ett formulär, välj i så fall ”Skapa prenumerationsformulär” istället för prenumerationslänk.

Videoinstruktion