Hem  ›  Okategoriserade  ›  Hur lägger jag till en ny avsändaradress?

Hur lägger jag till en ny avsändaradress?

Avsändaradresser använder man när man skickar ut ett nyhetsbrev och det visar vem avsändaren är i mottagarens e-postklient. Det är även den e-postadress  man lägger till när man skapar listor. Det många inte vet är att man kan lägga till en lista i syfte att endast lägga till en ny avsändaradress. Detta innebär att du skapar en ny lista där du fyller i uppgifterna- bland annat avsändarnamn- och adress utan att egentligen behöva koppla kontakter till listan. Syftet är alltså att endast skapa en avsändaradress som du sedan kan använda när du ska skicka iväg ett nyhetsbrev. För att åstadkomma detta måste du göra följande:

På fliken ”Listor” skapar du en ny lista. Fyll sedan i samtliga uppgifter inkl. avsändarnamn och avsändaradress- se bild nedan. Lämna fältet ”Bekräftelsemail” stå tomt och klicka slutligen på spara för att spara din lista med det nya avsändarnamnet.

Listor-epost

 

 

Nu har du sparat ett nytt avsändarnamn och en ny avsändaradress som du kan använda när du är redo att skicka ut nyhetsbrev. Du hittar dina valmöjligheter jämte fliken ”Avsändare” när du klickat på ”Skicka” i blockeditorn.

Skickanyhetsbrev-avsändare