Hem  ›  2. Utskick  ›  Hur lägger jag in en video i nyhetsbrevet?

Hur lägger jag in en video i nyhetsbrevet?

I dagsläget är det inte möjligt att infoga ett videoklipp med utskicken från Get a Newsletter då flertalet e-postklienter inte stödjer uppspelning av videoklipp i mailen. Vi ger dig istället möjligheten att länka till videoklippet som infogas i form av en bild i utskicket. Det är mycket bättre ur ett par aspekter – du får ovärderlig statistik över hur många som verkligen har öppnat dokumentet och prenumeranter som inte vill ha det slipper ta del av den. För att kunna skapa en länk till ett videoklipp måste du först ta en skärmdump på videoklippet. Därefter gör du enligt följande när du är inne och redigerar ditt utskick:

1. Lägg till en ”bildkolumn” > klicka på bläddra för att komma till filhanterare
  2. Ladda upp skärmdumpen i verktygets filhanterare och klicka på bilden för att infoga bilden i ditt utskick
  3. I redigeringsläge, klicka på länken ”Visa extra bildinställningar”
  4. Under fältet ”Länka bild till webbsida” klistrar du in hyperlänken till webbplatsen där videon finns (t.ex. på YouTube)
  5. Du har även alternativen att lägga till alternativ text för bilden och en bildbeskrivning där du har chansen att förklara innehållet av videoklippet.
  6. När du är klar klickar du på ”Spara”

Nu har du skapat en länk till ditt videoklipp och dina kunder kommer att länkas till den riktiga videoversionen.