Hem  ›  2. Utskick  ›  Hur gör jag för att länka en rubrik?

Hur gör jag för att länka en rubrik?

Taggar: ,

I dagsläget kan man inte skapa länkar av rubriker i vår blockeditor- notera att det går att göra i vår avancerade. För att komma runt problemet får du lägga till en text-kolumn istället för en rubrik-kolumn. Du får då upp en textruta att fylla i till höger i blockeditorn. Du skriver önskad text. Därefter justerar du textstorleken- det gör du genom att markera innehållet och sedan väljer teckensnitt i verktygsfältet. Vi har följande storlekar på våra rubriker:

Rubrik 1: 30px
Rubrik 2: 24px
Rubrik 3: 19px

Slutligen ska du infoga en länk för din rubrik. För att lyckas med detta får du markera texten som avser vara din rubrik. Klicka sedan på ”länk-ikonen” som visar en grå kedja, fyller i URL-adressen till önskad landningssida och slutligen klickar på spara, enligt bilderna nedan.

Infoga länk

Du klickar på den gråa kedjan för att skapa en länk.

Skärmavbild 2014-04-29 kl. 14.39.04

Fyll i din URL-adress vid rubriken ”Länkens URL”. Klicka sedan på spara.

Nu har du skapat en länk på en rubrik.