Hem  ›  1. Kontakter  ›  Kontakter  ›  Hur exporterar jag mina kontakter och deras prenumerationer?

Hur exporterar jag mina kontakter och deras prenumerationer?

Taggar:

I verktyget finns det två olika exportmöjligheter, en enkel med endast kontakterna och en mer avancerad där du får med kontakterna, alla deras prenumerationer och statusen på dem (obekräftad, bekräftad och avslutad).

Exportera endast kontakterna

1. Gå till kontaktlistan.
  2. Vid ”verktyg” hittar du alternativet ”Exportera…”, välj den och välj sedan vilka kontakter du vill exportera.
  3. Klicka på den gröna pilen och det laddas automatiskt ned en fil till din dator med de exporterade kontakterna.

Filen med kontakterna sparas i Excel-format (.xls) eller, om du har väldigt många kontakter, som en CSV-fil (.csv), för att du enkelt ska kunna hantera datan.

Exportera kontakterna inklusive prenumerationer och prenumerationsstatus

1. Gå till prenumerationslistan.
  2. Vid ”verktyg”  hittar du alternativet ”Exportera…”, välj den och välj sedan vilka prenumerationer du vill exportera.
  3. Klicka på den gröna pilen och det laddas automatiskt ned en fil till din dator med de exporterade kontakterna.

Filen med kontakterna sparas i Excel-format (.xls) eller, om du har väldigt många prenumerationer, som en CSV-fil (.csv), för att du enkelt ska kunna hantera datan. Tänk på att det kan finnas flera rader för en kontakt om han/hon har flera prenumerationer (gäller bara om du exporterar kontakterna inklusive prenumerationer och prenumerationsstatus – inte om du sparar endast kontakterna).