Hem  ›  2. Utskick  ›  Skicka nyhetsbrev  ›  Hur ändrar man avsändare på ett nyhetsbrev?

Hur ändrar man avsändare på ett nyhetsbrev?

Taggar:

För varje lista finns det en sida med inställningar, hittas här när du är inloggad. Där kan du ställa in listans namn, ändra avsändaren (namn och mailadress) samt ange ett eget bekräftelsemejl genom att klicka på vad som föreställer en penna och ett papper för att komma in i redigeringsläge.

Listor-redigera

När du sedan ska skicka ut ett nyhetsbrev kan du välja avsändare från de du har angett för dina olika listor. Anledningen till att du anger avsändaren under listans inställningar är för att vi ska veta vilken avsändare vi ska sätta på eventuella bekräftelsemail som går ut till nya prenumeranter.

Listor-epost