Hem  ›  2. Utskick  ›  Redigera nyhetsbrev  ›  Går det att ändra länken för att visa nyhetsbrevet i webbläsaren?

Går det att ändra länken för att visa nyhetsbrevet i webbläsaren?

Taggar:

Självklart, infoga en länk i nyhetsbrevet som länkar till ##view_online## (istället för webbadressen) så ersätts det med en länk till online-versionen. Finns det inte med en sådan länk lägger vi in en längst upp i nyhetsbrevet, den går alltså inte att ta bort helt och hållet.

I editorn, när du har markerat det du vill länka och klickat på ”Lägg till länk” finns det en länklista till din hjälp där du får tillgång till länken till webbversionen, länken till avsluta prenumeration etc.

Vill du lära dig mer om hur man går tillväga för att ändra länken för att vida nyhetsbrevet i webbläsaren? Missa då inte vårt inlägg som heter ”Brevhuvud i blockeditorn” där vi utförligt beskriver hur ändrar på obligatoriska länkar i vår blockeditor.