Hem  ›  2. Utskick  ›  Redigera nyhetsbrev  ›  Brevhuvud i blockeditorn

Brevhuvud i blockeditorn

Taggar: , , , , , ,

Vi får många frågor från våra användare som rör brevhuvudet i nyhetsbrevet, samt länkarna för att se nyhetsbrevet i webbläsaren och avsluta prenumerationen. I denna supportartikel går vi igenom och förtydligar detta.

steg1

Så här är vi vana att se brevhuvudet när vi redigerar i blockeditorn. Detta block kan redigeras på många olika sätt – texten kan bytas ut och justeras i storlek om man så vill, men man kan också ta bort detta block helt och hållet med ett villkor. Länkarna för att avsluta prenumeration och för att se nyhetsbrevet i webbläsaren måste finnas med någon annanstans i verktyget. Om de inte finns med någon annanstans kommer brevhuvudet automatiskt sättas dit när du förhandsgranskar och skickar ut ditt nyhetsbrev, oavsett om du har tagit bort blocket. Hur skapar vi då dessa länkar?

steg2

Jo, det gör vi genom att skriva ihop en text på valfritt ställe i nyhetsbrevet där vi sedan markerar ett ord i texten som vi vill skapa en länk av. Vi klickar på kedjeikonen för att länka ordet och väljer sedan Länk för att visa nyhetsbrevet i webbläsaren bland länkarna i exempellistan. Sedan klickar vi på infoga och upprepar processen för att skapa en länk där läsarna kan klicka och avsluta sin prenumeration. Vi markerar då ett annat ord och följer samma steg men väljer istället Länk för att avsluta prenumeration i länklistan.

steg3

Vi rekommenderar att ni lämnar dessa länkar väl synliga för prenumeranterna så att de lätt kan avsluta prenumerationen eller titta på nyhetsbrevet i webbläsaren om det kanske ser konstigt ut i deras e-postklient. Med dessa länkar med i nyhetsbrevet kan ni utan problem ta bort brevhuvudet och förhandsgranska ert nyhetsbrev som då bör se ut något i stil med detta:

steg42

Lycka till och tveka inte att höra av er till support@getanewsletter.com om ni har några frågor!