Hem  ›  2. Utskick  ›  Bilderna vi har i vårt utskick visas i webbläsare men inte i e-mailklienter.

Bilderna vi har i vårt utskick visas i webbläsare men inte i e-mailklienter.

Ibland följer inte bilder med, t.ex. när man vidarebefordrar nyhetsbrev. Man ska generellt inte förlita sig på hur vidarebefordrade nyhetsbrev ser ut då detta varierar väldigt mycket då mottagare och avsändare kan ha olika e-postklienter.

Sen är det många e-postklienter som inte läser in bilder automatiskt i nyhetsbrev och detta är tyvärr inget man som avsändare kan påverka. Det handlar om en specifik inställning i e-postklienten som innebär att mottagaren inte läser in bilder direkt. Man kan välja se bilderna om man vill genom att trycka på en länk ovanför nyhetsbrevet vilket innebär att mottagaren godkänner att e-postklienten läser in bilderna i brevet.  Notera att om detta val inte finns kan de vara så att det är något problem med utskicket.