Hem  ›  0. Guider  ›  Återställ ditt lösenord- Genomgång

Återställ ditt lösenord- Genomgång

Har du glömt ditt lösenord? Oroa dig inte, det går att lösa!

Via inloggningssidan kan du återställa ditt lösenord. Det gör du genom nedanstående delmoment- se även bild för visuell beskrivning:

1) Klicka på ”Logga in” som du vanligtvis gör när du loggar in verktyget.

2) Återställ ditt lösenord via länken ”Glömt bort ditt lösenord? Skapa ett nytt här!”.

3) Fyll i e-postadress och klicka på ”Återställ lösenord” så skickas ett nytt lösenord till din mail. Notera att du måste uppge samma e-postadress som du loggar in med i verktyget.

Det är lite känsligt att skicka lösenord över webben och därför råder vi våra kunder att beställa ett nytt lösenord till den egna e-postadressen enligt ovanstående uppgifter. Därtill kan man ändra lösenord under ”Mitt Konto” > ”Mina uppgifter” i verktyget.

Återställninga av lösenord